Puutarhaportaat ja havurinne

Meillä on ollut etupihalla hieman hankala luiska, jota on ollut vaikeuksia saada siistiksi. Luiska on liian jyrkkä, ettei kivituhka pysy siinä kunnolla ja valuu aina sateen mukana pois. Tämä on vuosia ollut harkinnassa mitä siihen tekisi ja alkukesästä päätimme vaihtaa luiskan portaisiin. Meillä oli jäljellä tarvittava määrä reunakiviä askelmien reunaan ja itse askelmat ovat soraa ja kivituhkaa. Tässä muutama kuva projektista 😊

Ensin suoristimme hieman kallellaan olleet muurit luiskan reunoilta. Askelmien reunakivet olivat fb-löytö ja saimme hakea ne ilmaiseksi.

Ja tässä valmiit kuvat portaista. Olen tyytyväinen 😊

Toinen jo viime vuonna alkanut projekti on autotallin takana oleva rinne. Istutin sinne viime vuonna havuja ja ruusuja mutta sen viimeistely on ollut pitkään vaiheessa.

Tässä kuva rinteen tilanteesta talven yli. Aika ja motivaatio loppui kesken viime syksynä ja projektin viimeistely jäi tälle vuodelle 😅

Nyt alkaa näyttää paremmalta 😊 Hieman on vielä kesken, mutta lähempänä valmista 😁

Hyvää heinäkuun ensimmäistä viikkoa kaikille!

2 vastausta artikkeliin “Puutarhaportaat ja havurinne”

    1. Kiitos Minna! Nuo kalliot oli rakennusaikana piilossa ja kaivettiin esiin talon jo ollessa paikallaan. Oli iloinen yllätys 🙂 Toki työtä vielä riittää, mutta pitää iloita näistä pienistä välietapeista 🙂 Hyvää heinäkuuta sinullekin!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s